Pókdaru bérlés (UNIC URW-295 minipók)

Az UNIC URW-295 pókdaru mozgékonyságáról, terhelhetőségéről és jó munkabírásáról ismert a piacon. Mindössze 0.6m széles, így egy átlagos bejárati ajtón is könnyedén befér, hogy akár 2.9 tonnát felemeljen. A maximális emelési magassága 8,8 méter.

2.9 tonna teherbírású pókdaru, a legszűkebb helyekre

Az UNIC URW-295 pókdaru mozgékonyságáról, terhelhetőségéről és jó munkabírásáról ismert a piacon. Mindössze 0.6m széles, így egy átlagos bejárati ajtón is könnyedén befér, hogy akár 2.9 tonnát felemeljen. Az egyik legnépszerűbb típus a piacon. A maximális emelési magassága 8,8 méter.

Az URW-295 pókdaru tervezése során nagy hangsúlyt kapott a tartósság és a biztonság. Life-Smart Biztonsági Rendszerrel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy a daru folyamatosan figyeli, hogy a felemelt teher biztonságos határon belül mozogjon, ami megakadályozza, hogy eldőljön vagy megsérüljön a daru, így őrzi a kezelő és a környezet biztonságát is.

Technikai adatok:

  •  Teherbírás: 2.900 x 1.4 m kg
  •  Emelési magasság: max 8.800 mm
  •  Motor: Mitsubishi 9,6kW benzin/LPG ; Kubota 9,6kW dízel Hálózati elektromos 3,7kW 400V AC
  • Alkalmazási terület: kültér / beltér

Bérléssel kapcsolatban írjon nekünk.

Hogyan dolgozunk?

1. Specifikáció

A specifikus igényeire és gyártási folyamatára elkészítjük a specifikációt Önnel együttműködve és finomítva azt, amire részletes ajánlatot és ütemezést adunk.

2. Tervezés – Gyártás

Elkészítjük a specifikációban foglalt megoldást. Egy Önnek kirendelt mérnök – projektmenedzser kíséri végig a folyamaton, akit közvetlenül elérhet.

3. Beüzemelés

Az elkészült megoldást leszállítjuk, a rendeltetési helyen beüzemeljük és kezeljük az esetleges kihívásokat. Az átadás után a megoldás teljes életciklusában támogatjuk. 

Optimalizálja velünk gyártási folyamatait!