Robotcellák

A fizikai dolgozók számának csökkenése és bérköltségek növekedése minden gyártócéget arra kell ösztönözzön, hogy gondoljon a termelés megbízhatóságának a fenntartására vagy növelésére.

Robotcellát szeretne, ipari robottal vagy kollaboratív robottal? Megtervezzük, legyártjuk, összeszereljük programozzuk, üzembe helyezzük és betanítjuk kollégáit, szükség esetén szervizeljük.

Gyártófüggetlenek vagyunk, így az Ön igényeinek és infrastruktúrájának megfelelő gyártót választjuk ki. És akár használt robotok beszerzésében is segítségére leszünk. A projektet az igényfelméréstől a helyszíni üzembehelyezésig és betanításig egy kézben elvégezzük. Referenciáink között megtalálhatók a legnagyobb autógyárak és a KKV szektor szereplői is.

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a további lépéseket. A közös munka általában egy beszélgetéssel kezdődik.

 Az ipari robotok a tökéletes válasz a növekvő munkaerőhiányra

A fizikai dolgozók számának csökkenése és bérköltségek növekedése minden gyártócéget arra kell ösztönözzön, hogy gondoljon a termelés megbízhatóságának a fenntartására vagy növelésére. Erre egy feladatra specializált robotcella a tökéletes választás. Rugalmas megoldást biztosít arra, hogy a termékéletciklusok rövidülése miatt gyorsan tudjon reagálni az új termék bevezetésére. Néhány nap alatt a cella átállítható az új termékre és a versenyképessége jelentősen nő, ugyanis rugalmasan tud reagálni az érzékeny piaci folyamatokra. Kérjen tőlünk konzultációs időpontot és szakembereink segítenek önnek átvizsgálni a gyártási folyamatait és optimális megoldást javasolnak legyen szó akár palettázásról, gyártósor vagy gép kiszolgálásról, hegesztésről vagy önálló feladatról.

Olyan megoldást kínálunk Önnek, amely maximálisan kielégíti az Ipar 4.0 követelményeit. Folyamatosan riportolhatja a cella hatékonyságát, a selejtarányt. A lehetőségeknek csak az Ön képzelete szab határt

Robotizálási megoldások

  • Termelési rendszerek integrálása és összekapcsolása
  • Önálló gyártócellák
  • Ipari robotok a specifikus teherbírás és karkinyúlás meghatározásával
  • Gyártócellák automatizálása vizuális érzékelőrendszerrel és automatikus TCP-vezérléssel

Bármely alkalmazási területre, gyártótól független megközelítéssel választunk Ipari robotot

Függetlenek vagyunk gyártóktól, az Ön igényeinek és gyártási folyamatainak legjobb megoldást választjuk.

  • Anyagmozgató / Kollaboratív robotok
  • Hegesztő / vágó robotok
  • Csomagoló / raklapozó robotok
  • Festőrobotok

Biztonság mindenek fölött

A legelső kritérium a kezelő biztonsága, azaz az emberi élet védelme. Ugyanakkor ez sokszor nagyon költséges és túl sok helyet foglal. Emiatt olyan intelligens biztonsági megoldásokat kínálunk, ami példátlan biztonságot nyújt az operátoroknak és a készülékeknek egyaránt, miközben helyet és pénzt takaríthat meg.

Optimalizálja velünk gyártási folyamatait!

hu_HUHungarian
iso_promatech