Rólunk

Tudjuk, hogy ügyfeleink legfontosabb elvárása, hogy hatékonyabbá, gyorsabbá és kiszámíthatóvá tegyük a termelésüket, a biztonság szem előtt tartásával. Ennek az ígéretnek a betartása a rendkívül gyors fejlődésünk alapja. Azért dolgozunk, tanulunk és fejlesztjük a cégünket, hogy egyre jobbak legyünk. Az elsőszámú értékeink az ügyfeleinkkel ápolt kapcsolat és a munkatársaink által alkotott csapat.

A Promatech csapata jelenleg közel 50 fős, de további bővülés áll előttünk annak érdekében, hogy új és meglévő partnereink felmerülő automatizálási igényeit ki tudjuk szolgálni. A teljeskörű kivitelezések során csapatunk tapasztalatot szerzett élelmiszeripar, gyógyszeripar, autóipar, valamint faipar területén.

Szervezetünk felépítése során kiemelten fontos volt, hogy házon belül minden részlegünk helyet kapjon, ezáltal teljeskörűen, a külsős partnerekre legkevésbé hagyatkozva tudjuk megvalósítani projektjeinket. A csapat szoros együttműködése, valamint az ő munkájukat segítő rendszereink teszik lehetővé hatékonyságunkat. Nálunk már az ajánlatadás is egy nagy csapatmunka eredménye, vezetőink közös szakmai tudását tükrözi.

Felsővezetőink olyan megoldásokra törekednek, hogy cégünk, a Promatech eredményesen tudja megvalósítani megbízóink elvárásait, mindezt munkatársaink elégedettsége mellett. Ügyvezető Igazgatónk tulajdonosként, Operatív Igazgatónk a projekt csapat irányításával, Műszaki Vezetőnk pedig a tervezői és kivitelező csapat szakmai támogatásával segíti a Promatech Célgépgyártó Kft működését. Elképzelésük egy olyan szervezet felépítése, amelyben a felek mind azonos értékrendet képviselnek. A fő hangsúlyt a szervezettségre fektetik, amiben folyamatosan fejlődünk. Ők biztosítják az egyének fejlődéséhez szükséges oktatásokat és az egyéni célok megvalósulását.

 

Mérnökiroda​

10+ mérnök kolléga, TeamCenter és EdgeCam tervezést segítő rendszerek.

Saját géppark

Szerkezeti lakatosműhely

A célgépek és berendezések egyedi tartószerkezetének gyártása

Összeszerelő műhely

Gépészeti, villamossági és irányítástechnikai szakágak

Értékek

Megragadjuk és vezetjük a változást

Egy villám sebességgel fejlődő iparágnak és egy gyorsan növekedő cégnek az egyik állandó része a változás. Mindannyiunknak meg kell tanulni, hogy nem csak nem szabad félni a változástól, de lelkesen fogadni, sőt bátorítani kell és előmozdítani.

Többet teszünk, kevesebbel

Folyamatosan fejlesztünk és emeljük az elvárásokat. Nem elégszünk meg az “elég jóval”, mert a jó a kiváló ellensége. Folyamatosan optimalizáljuk a folyamatainkat, hogy hatékonyabbak és jobbak legyünk.

Nyílt és őszinte kommunikációval építjük a kapcsolatainkat

Úgy gondoljuk, hogy a nyílt és őszinte kommunikáció a legjobb mód a kapcsolatok építésének és ápolásának, mert bizalomhoz és hűséghez vezet. A pozitív visszajelzés és a problémák felvállalása ugyanolyan fontos, amikor egymással beszélünk.

Szenvedélyesek és elkötelezettek vagyunk

A szenvedély az, ami előrevisz minket és a cégünket. Értékeljük a szenvedélyt, elkötelezettséget, kitartást és a sürgősség érzését. Nem hiszünk az olyan kijelentésekben, hogy “ezt nem lehet megcsinálni”

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian en_USEnglish
iso_promatech