Ügyfeleink elvárásainak megfelelve növekedünk

Tudjuk, hogy ügyfeleink legfontosabb elvárása, hogy hatékonyabbá, gyorsabbá és kiszámíthatóvá tegyük a termelésüket, a biztonság szem előtt tartásával. Ennek az ígéretnek a betartása a rendkívül gyors fejlődésünk alapja. Azért dolgozunk, tanulunk és fejlesztjük a cégünket, hogy egyre jobbak legyünk ügyfeleink számára, így ők követelik, hogy nagyobbak legyünk. Az elsőszámú értékeink az ügyfeleinkkel ápolt kapcsolat és a munkatársaink által alkotott csapat.

A célgépek tervezését, gyártását és összeszerelését egy helyen valósítjuk meg, anélkül, hogy másra lennénk utalva.

Mérnökiroda​

10+ mérnök kolléga, TeamCenter és EdgeCam tervezést segítő rendszerek.

Saját géppark

Szerkezeti lakatosműhely

A célgépek és berendezések egyedi tartószerkezetének gyártása

Összeszerelő műhely

Gépészeti, villamossági és irányítástechnikai szakágak

Értékek

Megragadjuk és vezetjük a változást

Egy villám sebességgel fejlődő iparágnak és egy gyorsan növekedő cégnek az egyik állandó része a változás. Mindannyiunknak meg kell tanulni, hogy nem csak nem szabad félni a változástól, de lelkesen fogadni, sőt bátorítani kell és előmozdítani.

Többet teszünk, kevesebbel

Folyamatosan fejljesztünk és emeljük az elvárásokat. Nem elégszünk meg az “elég jóval”, mert a jó a kiváló ellensége. Folyamatosan optimalizáljuk a folyamatainkat, hogy hatékonyabbak és jobbak legyünk.

Nyílt és őszinte kommunikációval építjük a kapcsolatainkat

Úgy gondoljuk, hogy a nyílt és őszinte kommunikáció a legjobb mód a kapcsolatok építésének és ápolásának, mert bizalomhoz és hűséghez vezet. A pozitív visszajelzés és a problémák felvállalása ugyanolyan fontos, amikor egymással beszélünk.

Szenvedélyesek és elkötelezettek vagyunk

A szenvedély az, ami előrevisz minket és a cégünket. Értékeljük a szenvedélyt, elkötelezettséget, kitartást és a sürgősség érzését. Nem hiszünk az olyan kijelentésekben, hogy “ezt nem lehet megcsinálni”