Szakértői mérnökgárda

Házon belül kiépítettünk gépésztervező, villamostervező, PLC és robotprogramozó, mechanikus és villamos szerelő részleget, illetve a különböző területeket koordináló, minősített projektvezetőkből álló csapatot. Gépészmérnökeink a Solid Edge tervező szoftvert használják és az azt átfogó Team Center programban dolgoznak, míg villamosmérnökeink pedig E-Plan szoftverben terveznek. Ezzel az átfogóan működő, integrált rendszerrel mérnökeink az utolsó apró csavarig kidolgozzák minden termékünk legapróbb részleteit is.

Tervező szoftverünk a Solid Edge és a Edge Cam

Megtervezik a berendezés vagy gyártócella elrendezését, elvégzik az alkatrészek tervezését, összeállítják az alkatrészeket szerelési egységekké. A klasszikus mérnöki számítási eljárásokon felül, ha szükséges, akkor mérnökeink mozgásszimulációkat, dinamikai szimulációkat vagy véges elemes szimulációkat végeznek. Korszerű vázszerkezet tervező és kábelezés szakmodulok használatával gyorsan és hatékonyan tervezhetőek meg a gépvázak és a pneumatikus, hidraulikus és elektromos kábelek ideális nyomvonala.

A tervek elkészülése után a beszerzés, a gyártás és szerelés is szorosan támaszkodik a 3D-s modellekre. Edge Cam segítségével technológusaink közvetlenül a CAD modellt felhasználva készítik el a forgácsoláshoz szükséges technológiát.

Minden tervet 3D-ben tudunk Önnek bemutatni akár már az ajánlati fázisban is, hogy Ön a döntéséhez minden információt megkapjon.

Teamcenter – Termék Életciklus Menedzsment

Versenyképességünk kulcsa, hogy gyorsan tudunk reagálni a vevői megkeresésekre. Ebben a legnagyobb segítségünk a Teamcenter, ami a Solid Edge tervezőrendszerhez szorosan kapcsolódó PLM (Product Lifecycle Management) rendszer.

Segítségével az általunk tervezett termékek életciklusa nyitott könyv számunkra az ajánlati fázistól kezdve egészen a megsemmisítésig. Minden információ, ami a koncepciótervezés, a termékfejlesztés, a gyártás, a szerelés, a programozás és a beüzemelés közben keletkezik, egy egyéges adatbázisban vannak tárolva. Tökéletesen megvalósítja a verziókövetést, így bármilyen módosítás történik is a terméken vagy a termék dokumentációján, mindig az aktuális verzió van terítéken. Mérnökeink egységes rendszerben, ugyanabból az adatbázisból dolgoznak, így bármelyik mérnök át tudja venni szükség esetén a munkát a másiktól, így a határidőket maradéktalanul be tudjuk tartani.

A rendszerben előre definiált munkafolyamatok határozzák meg a lényegi folyamatokat, amelyek nem megkerülhetőek. A rendszerben tárolt adatok speciális adatstruktúrában vannak tárolva, így azok maximális biztonságban vannak. A tárolt CAD adatok a tervezőszoftver nélkül is hozzáférhetőek bárhonnan, így a beszerzés, a gyártás, a szerelés mindig naprakész információkat kap a termékkel kapcsolatban. E rendszer használatával a termékfejlesztési idő jelentősen lerövidül, és ez komoly versenyelőnyt jelent számunkra és partnereink számára is. A rendszer szorosan összefügg a gyártástámogató rendszerünkkel, hogy a gyártáshoz szükséges adatok is maximálisan naprakészek legyenek.

NormaX – Termelésirányítási rendszer

Azonban a Vevőink által megkövetelt minőséggel kapcsolatos elvárások és határidővel szembeni követelmények még magasabb szintű kielégítésének érdekében a NormaX termelésirányítási szoftver bevezetését tartottuk indokoltnak.

A termelés folyamatát valós időben követő termelésirányítási rendszerrel felügyeljük. Segítségével a minden pillanatban nyomon követhetjük a gyártórészlegünkben folyó munkálatokat, jelzéseket kapunk a gyártási tervtől való eltérésről. Rendszerünk által készített statisztikák kiértékelésével folyamatosan optimalizáljuk a teljes gyártás folyamatunkat.

Napi, műszakszintű termelési terv előállítására alkalmas a szoftverünk, amely részletes tervet generál arra vonatkozóan, hogy a munkarendelések műveleteit mely konkrét időpontban és mely erőforrásokon, milyen sorrendben kell végrehajtani.

Külön előny, hogy a ráfordított dolgozói- és gépidőkkel az elvégzett munkák terv idői mindig összevethetők így a munkaidő kimutatáson túl a dolgozók termelési hatékonysága is mérhető, amely lehetőséget teremt a dolgozóink teljesítményük alapján történő jutalmazására.

Bárhonnan használható, a szoftver felhasználói nem csak a vállalkozás telephelyén, hanem internetes kapcsolat esetén bárhonnan elérhetik a szoftvert, például üzleti úton, vagy otthon is ezzel téve még rugalmasabbá a gyártás felügyelhetőségét.

Optimalizálja velünk gyártási folyamatait!

hu_HUHungarian
en_USEnglish hu_HUHungarian
iso_promatech